Αρχική Σελίδα

ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Pre-Sales διαβουλεύσεις

Εάν έχετε ένα πρόβλημα συσκευασίας ή μια ειδική ανάγκη, μας λέτε τις απαιτήσεις λεπτομέρειας και στείλετε τα δείγματα των προϊόντων σας από το σκίτσο ή το σχέδιο, η ομάδα STRPACK των επαγγελματιών θα συμβουλεψει και θα συστήσει τις λύσεις για σας σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα. Θα αξιολογήσουμε το προϊόν, τις γεμίζοντας απαιτήσεις και τις ανάγκες παραγωγής σας και θα σχεδιάσουμε έναν εξοπλισμό συνήθειας για τις γεμίζοντας ανάγκες σας.

 

Εάν ο όρος επιτρέψει, θα κάνουμε τις συσκευασίες βασικής εκπαίδευσης για τον τυποποιημένο εξοπλισμό, για να κάνει απολύτως βέβαιος ο εξοπλισμός μας κάνει ακριβώς τι το αναμένετε, κάθε κομμάτι του εξοπλισμού και κάθε γεμίζοντας γραμμή που σχεδιάζουμε συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις μας και εξετάζεται χρησιμοποιώντας το προϊόν σας.

 

Διαχείριση του προγράμματος

STRPACK θα διορίσει έναν διευθυντή προγράμματος που θα σας βοηθήσει λεπτομερώς του επιθυμητού εξοπλισμού σας η συγκέντρωση των ουσιαστικών πληροφοριών για τη λύση συσκευασίας σας, εξασφαλίζει ότι το πρόγραμμα θα συναντήσει το επιθυμητό πρόγραμμα.

 

Ρύθμιση κατασκευής

STRPACK κατασκευάστε τον εξοπλισμό μας στη δυνατότητά μας, αυστηρά οι πρακτικές κλίνουν την κατασκευή για να ελαχιστοποιήσουν τα απόβλητα σε όλες τις διαδικασίες μας. Σχεδιάζουμε και χτίζουμε τον ανταγωνιστικά διατιμημένο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους παραγωγής σας. Από το σχέδιο στη συνέλευση, μπορείτε να αναμείνετε τον ποιοτικό εξοπλισμό και τις γεμίζοντας γραμμές. Μερικές από τις μηχανές μας πέρασαν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE.

 

 

Εγκατάσταση και κατάρτιση

STRPACK αρμόδιος για να παρέχει το αγγλικό χειρωνακτικό, λειτουργούν βίντεο λεπτομέρειας για να σας βοηθήσει για να κάνει την εγκατάσταση και την επιτροπή. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να στείλουμε τους επιδέξια εκπαιδευμένους τεχνικούς για να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση του εξοπλισμού σας στις εγκαταστάσεις σας, θα επιβαρυνθείτε τις δαπάνες των εισιτηρίων, του δωματίου, των τροφίμων και της ημερήσιας αποζημίωσης.

 

Η κατάρτιση παρέχεται στην πραγματική ζωή, στοχευμένος:

  • Να δώσει στους χειριστές μια καλή γνώση με τη λειτουργία μηχανών/γραμμών συσκευασίας
  • Να αυξήσει την αποδοτικότητα γραμμών συσκευασίας
  • Να αποφύγει και λειτουργούντα λάθη

 

 

Μετά από τη τεχνική υποστήριξη πωλήσεων

STRPACK θα τοποθετήσει πάντα τη υπηρεσία και υποστήριξη πελατών δεδομένου ότι μια ύψιστη προτεραιότητα, θα παράσχουμε την υποστήριξη συντήρησης για οποιοδήποτε ζήτημα με τον εξοπλισμό. Εάν ο εξοπλισμός είναι ακόμα κάτω από την εξουσιοδότηση, θα αντικαταστήσουμε και θα επισκευάσουμε τα ελαττωματικά μέρη δωρεάν και ο αγοραστής θα πρέπει μόνο να πληρώσει για τις δαπάνες ναυτιλίας ή αέρα. Γενικά είμαστε σε θέση να στείλουμε το ελαττωματικό κόμμα που είναι στο απόθεμα μέσα σε 1 ημέρα.

Πιστοποιήσεις
  • ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

    Πρότυπο:ISO

  • ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

    Πρότυπο:CE

Στοιχεία επικοινωνίας
ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andy

Τηλ.:: 86-177-57708033

Φαξ: 86-519-82304565

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)